Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Rólunk

"Motoron öt perc alatt többet élsz, mint sok ember egész életében." - ha ezt te is így gondolod, akkor a legjobb helyen jársz!

A Motorosélet.hu webshop története hihetetlenül egyszerű, mégis nekünk nagyon izgalmas! Egy motoros (házas)pár vagyunk, akik már az első találkozások alkalmával is a motorozást választották. Telt, múlt az idő és hát szükségünk lett egy vízálló, merev falú, kényelmes, baromi jól pakolható táskára - ismerős a leírás? 

Ezért belevetettük magunkat a hazai webshopok rejtelmeibe, de valahogy nem találtuk meg azt, amit kerestünk. Viszont az XLMOTO táskáiba beleszerettünk, így rendeltünk is egyet a gyártótól. Nekünk teljesen bevált, az ismerősök kérdezték, honnan van, így rendeltünk még 10-et. Aztán még 10-et, majd más típusú táskákat is, aztán jöttek a kesztyűk (hiszen épp arra volt szükségünk) és így tovább.

Minden olyan motoros terméket, ami megtalálható a webshopunkban mi magunk is teszteltünk. Csak akkor ajánljuk ugyanis neked nyugodt szívvel, ha nálunk már bizonyítottak (természetesen 1x tesztelünk egy típust és neked nem a teszt-alanyt küldjük el).