Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Motoros táskák

Az XLMOTO és Louis motoros táskák szerintünk tényleg a motorosok álma lehetnek. Hihetetlenül kényelmesek, aerodinamikusak, így nem dobálja őket a szél össze-vissza. Nagyon jól pakolhatóak, vízállóak és írtó jól néznek ki. Mi másra is vágyhatnánk, mi, motorosok, amikor táskát keresünk? Motoros táskáinkból 1-1 darabot mi is leteszteltünk mielőtt elhoztuk őket neked. Ismerd meg hát te is a világszerte ismert XLMOTO, Louis és Vanucci motoros táskák világát!
Rendezés:

Tudtad? Maga a motorosélet.hu is egy XLMOTO táska rendelésével indult. Nagyon régóta kerestünk egy olyan motoros táskát, ami megbízható, ismert gyártó egyik terméke, kényelmes, jól pakolható és olyan, mintha nem is lenne a hátunkon motorozás közben. Mi akkor egy XLMOTO merevfalú motoros hátizsák mellett döntöttünk, amit azóta is nagy mint nap használunk. Azóta persze kiegészítettük már XLMOTO táskákkal is, valamint teszteltük a Louis és Vanucci motoros márkák termékeit. Mit hoz még a jövő? Ki tudja! Egy biztos: folyamatosan keressük azokat a motoros termékeket, táskákat, pólókat, kesztyűket, nyak- és mellkasvédőket és egyéb design termékeket, amik használatát nyugodt szívvel tudunk neked is ajánlani.

Mit érdemes figyelembe venned, amikor motoros táskát vásárolsz? Ebben nagyon szívesen segítünk! Nyilván a legfontosabb a táska minősége, így érdemes minőségi alapanyagokból készült típusokat nézegetned. A nagyobb gyártók termékeiben, mint amilyen az XLMOTO, Louis és akár a Vanucci táskák szerintünk te is bátran megbízhatsz. 

A minőség mellett persze az sem mindegy, mikor, mire szeretnéd használni. Inkább hosszabb túrákra mennél vagy a mindennapok gyors forgatagához keresed a megfelelő motoros táskát? Legyen vízálló, mert előfordulhat, hogy elkap út közben egy hatalmas eső? Laptopot szeretnél benne biztonságosan szállítani? Kb mennyi cuccot szeretnél a motoros táskádba rejteni? Milyen motoros kabáthoz fogod választani? Mekkora az átlagsebességed, ami mellett is kényelmes, fix tartást kell biztosítania kedvenc motoros táskádnak? Rengeteg a kérdés, tudjuk, ezért érdemes mindegyik táskánkat megismerned, hogy megalapozott döntést tudj hozni.

Fontos az ár is, hát persze! Illetve az, hogy megbízható forrásból szerezd be új motoros táskádat. Érdemes olyan magyar forgalmazótól venned, aki közvetlenül a gyártótól szerzi be a motoros táskákat  - mi is ilyenek vagyunk - hiszen így probléma esetén gyors és megbízható segítséget (cserét) kaphatsz. Arról nem is beszélve, hogy így a több hetes szállítás helyett már akár másnap nálad lehet új motoros táskád és nem kell rá heteket várnod.