Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Gyakran ismételt kérdések

A webshopban található termékek eredeti XLMOTO, Louis, Course és Vanucci termékek?

Igen! Közvetlenül a gyártótól szerezzük be őket, így biztosítani tudunk téged is, hogy nem hamisítványok. A minőségüket mi magunk is teszteljük és csak akkor hozzuk be őket a webáruházunkba, ha meggyőződtünk arról, hogy maximálisan megbízhatóak. 

 

Mennyibe kerül a házhoz szállítás?

A házhoz szállítás költsége 20.000 Ft rendelési érték felett ingyenes, alatta 1.870 Ft / csomag. Ez nekünk még egy kicsivel többe is kerül, de nem szeretnénk a teljes szállítási költséget rád terhelni, így egy részét átvállaljuk (20.000 Ft rendelés felett pedig az egészet, így érdemes inkább több dolgot összeválogatnod egyszerre, hogy ne a szállításért fizess, hanem a szuper motoros termékekért).

 

Mit tegyek, ha rossz a méret, amit rendeltem?

Röviden: jelezd nekünk írásban a hello@motoroselet.hu email címünkre és segítünk kicserélni a megfelelő méretre. Hosszabban és őszintén: nekünk ez mindig nagyobb bonyodalmat és pénzkiesést jelent (plusz szállítás), szóval nagyon kérünk, hogy nézd át a mérettáblázatunkat mielőtt rendelsz, hogy minél nagyobb eséllyel válaszd a megfelelő méretet!

 

Ajándékba szeretném küldeni a csomagot. Megoldható, hogy ne látszódjon az ára?

Persze! Mi is imádunk meglepni másokat (és egymást), ezért segítünk. Kérünk, ilyenkor válassz előre fizetést (utalás vagy PayPal vagy bankkártyás fizetés a PayPal-on belül) és akkor a csomagon 0 Ft fog szerepelni. A számlát pedig amúgyis elektronikus formában küldjük neked (védjük a fákat!), szóval a csomagba nem kerül bele. 

 

Tényleg motoroztok vagy csak marketing fogás?

Tényleg motorozunk és épp úgy imádjuk, mint Te! :)