Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

motoros kesztyűk

Kristály tisztán emlékszünk, hogy anno mi is mennyi ideig kerestük a tökéletes motoros kesztyűt. Vagy nagy volt, vagy kicsi, vagy túl kemény anyagból készült, vagy hamar elszakadt, pedig eskü' nem ástuk fel vele a kertet sosem. Az ideális motoros kesztyű úgy védi a kezed, hogy közben egyáltalán nem zavar a vezetésben, sokáig használhatod anélkül, hogy elfáradna az anyaga, a különféle időjárási viszonyok mellett is megállja a helyét és neadjisten' még jól is néz ki! Ezeknek a kritériumoknak szerintünk a Course és a RIDE & SONS motoros kesztyűk felelnek meg leginkább. Kívánjuk, hogy te is megtaláld közöttük a neked valót!
Rendezés:

Egy jó motoros kesztyűért nagyon sokáig hálás leszel. Hosszú évekig elkísér majd az utadon, bármerre is járj. Véd a széltől, hidegtől, esőtől, esetleges csapódó tárgyaktól és persze egy esetleges esés vagy baleset során is nagyon jó szolgálatot tesz neked. Nem mindegy tehát, milyen szempontokat veszel figyelembe, amikor motoros kesztyűt választasz.

Mi is nagyon sok kesztyűt kipróbáltunk már az évek alatt és sajnos csak mostanra találtuk meg azokat, amiket neked is bátran javasolunk, hiszen tudjuk jól, hogy megbízhatóak. Mi a Course és a Ride & Sons márkák motoros kesztyűiben bízunk meg a legjobban, így webáruházunkban neked is őket kínáljuk első sorban.

Amikor motoros kesztyűt választasz, mindenképp fontos, hogy ne csak biztonságos, megbízható, de kényelmes is legyen, hiszen rövid és hosszú távon is zavarhat a vezetésben, ha nem a megfelelő kesztyűt választod. Egy rossz motoros kesztyű lehet túl nagy, túl kicsi, szoros vagy éppen, hogy túlságosan bő. Amikor pedig túl feszes, merev anyagból készülnek, szintén kényelmetlenek és zavaróak lehetnek.

A kínálatunkban szereplő motoros kesztyűk számunkra mind nagyon kényelmesek, puha, mégis strapabíró textilből és bőrből készülnek, egyesek protektorral is ellátottak. Nézz szét Course és Ride & Sons motoros kesztyűink között, ellenőrizd a méretet a mérettáblázat segítségével és rendeld meg a hozzád leginkább illőt!